8 Temmuz 2010 Perşembe

Yolculuk(okurken Iggy Pop-The Passenger dinleyin)

http://www.izlesene.com/video/muzik-the-passenger-iggy-pop/1293387 (ilginçtir fizy'de bulamadım, ama burda var işte, bu da olur)

Yarın akşam işten çıktığım gibi bir yolculuğa çıkıyorum arkadaşlar.. Saat 6'da çıkarsam eğer işten, 9 gibi falan gideceğim yerde olmuş olacağım. Orda da pek de çok sevdiğim, bir kısmınızın tanıdığı, bir kısmınızın da tanımadığı birtakım arkadaşlarımla uzun bir ayrılığın ardından tekrar buluşacağım.. Ama konu burada onlarla buluşmam değil, o belki başka bir yazının konusu.. Bununki ise, başlıktan da anlaşılabileceği gibi; yolculuk:)

Severim ben yolculukları, birşeylerin başlangıcı anlamına gelir çünkü onlar.. Bir tatil, bir iş, bir gün... Bunlardan herhangi birinin ilk adımı olabilir yolculuklar.. Hele bir yol arkadaşı varsa, tadından da yenmezler aslında. Her ne kadar bu seferki yolculuğumda bir arkadaşım olmasa da, yine de güzel bir yolculuk olacak benim için:)

Bugüne kadar geçirdiğim yolculukları düşünecek olursak, belki en ilginci 2004 Temmuz'da yaz okulu için gittiğim Amerika'dan dönüşümdü. Detroit'teydim ben ve Chicago'dan aktarmalıydı dönüşüm.. Detroit'teki uçak hava koşulları nedeniyle 3 saat rötar yapınca, Chicago'daki uçağı kaçırmış ve bir gece havaalanındaki otelde kalmak durumunda kalmıştık bir arkadaşımla.. Arkadaşı çok sevmiyor olsam da(yani sevmiyor değildim de, seviyor da değildim aslında), ilginç bir yolculuk olmuştu o benim için..

Ama en iyisi ise, muhtemelen geçtiğimiz mayıs ayında birkaç arkadaş Sabancı'dan çıkıp bizim yazlığa yaptığımız yolculuktu.. Yolda gerçekten inanılmaz eğlendiğimi söyleyebilirim.. 2 araba çıktığımız yolda, gerek yan yana araba kullanıp birbirimize yüksek sesle müzik dinletmek, gerek hareket çekmek gibi, oldukça aptalca, fakat bir o kadar da eğlenceli hareketler yaparak gittik yazlığa.. Yol yaklaşık 2-3 saat sürdü, ama bence daha da fazla sürebilirdi, gerçekten hiçbir itirazım olmazdı benim, zira dediğim gibi, oldukça eğlendim, ve araba kullanırken gülünebilecek maksimum miktarda gülmüş olabilirim:)

Neyse, ben yarın yola çıkıyorum, yalnız da olsam yine güzel olacaktır elbet.. En kötü, i-pod'um yanımda olacak zaten:)

Haydi görüşürüz..

Utku

2 yorum:

  1. aslında geçen sene bodruma giderken deli dana gibi güldüğümüzü hatırlıyorum ama neye güldüğümüzü hiç bilmiyorum. muhtemelen o sırada da bilmiyorduk. şuursuzluk çok acayip bişi

    YanıtlaSil
  2. geçen yaz amerikadan dönerken yaşadığım yolculuk hikayesinden ufak bir parça:

    "Your seat can be changed from current to the First Class for free."

    KLM Airlines consists of: 1.80 boyunda, 90-60-90, sarışın renkli gözlü, TAŞ Dutch hatun hostesler.. daha devam ediym mi :p

    YanıtlaSil