2 Temmuz 2010 Cuma

Geri Döndüm!(okurken Mor ve Ötesi - Yorma Kendini dinleyin)

http://fizy.com/#s/1j46xq

HEY!


Döndüm geri ben! Bayağı bir süredir yazmıyordum, baktım bugün 6 ay olmuş. Oha lan, ayıptır yazıktır günahtır. Niye böyle olduğu konusunda da çok bir fikrim yok aslında, ama kader diyelim geçelim şimdilik.

Dün ben staja başladım.. Elsys adında bir SAP danışmanlık şirketi. Çeşitli projeler alıp danışmanlar bu projeler üzerinde çalışıyorlar. Ancak şimdilik(gerçi herhalde 2 gündür burada olduğumdan olsa gerek) doğru düzgün bir işim yok, bol bol kitap vs. okuyorum, mesela dün Ken Grimwood'dan Sil Baştan(Replay) isimli bir romanı bitirdim, oldukça güzeldi, hatta bu yazıyı bitirdikten sonra onunla ilgili bir inceleme yazısı da yazacağım.

Bu arada, olur olmaz heryere yürümeye de başladım ben, oldukça kararlıyım bu yaz kilo verme konusunda.. Bir de biraz olsun boğazımı tuttum muydu tamamdır. Ki şuana kadar o konuda da fena sayılmam, yurttayken yediğimin oldukça altında bir yemek miktarım var şu aralar.. Ancak bu staj yaptığım firmanın carefour'un(yanlış yazmış olabilirim belki evet) tam karşısında olması biraz sıkıntı yaratabilir, iş çıkışında buralarda biri(leri)yle buluşma ihtimalimden ötürü, ki bu durumda yiyeceğim şey fast fooddur, başka birşey değil.. Gerçi, dün okuduğum bir habere göre bir adam 2 saatte bir(3 de olabilir) bir dilim pizza yemek suretiyle 1.5 ayda 12 mi 15 mi ne kilo vermiş, ben de belki o diyete girebilirim aslında dedim kendime.. Bu da aslında fast foodun o kadar da kötü birşey olmadığını(yani, kötü de, o kadar değil :)) gösteriyor sanki gibi..

Biraz böyle oradan buraya kaymış, burdan şuraya kaymış, oraya kaymış olabilirim(bu bayan bu şekil giyinir, o bayan şu şekil giyinir, şu şekil giyinir), ama toparlayacağım muhtemelen ileriki günlerde. Her ne kadar işim olacak olsa da sanırım bu blogu yazacak vaktim olacaktır diye düşünüyorum:)

Haydi görüşürüz canlar:)

Utku

3 yorum:

  1. adamın yaptığı şey sık sık ve az miktarda beslenerek metabolizmayı hızlandırmak. hızlı kilo vermek de gayet sağlıksız bir olaydır, sabırlı ol, spor yap.

    YanıtlaSil
  2. biliyoruz be olm, dalga geçiyoz:D

    kaldı ki, pizzayla diyet falan olmaz yani, yalan o.. hatta ve hatta şu da var ki, ben pizza yesem 1 dilimde kalmam yani:D

    YanıtlaSil