3 Temmuz 2010 Cumartesi

Doğumgünleri(okurken Reamonn - Tonight dinleyin)

http://fizy.com/#s/17nqn2

Oldum olası sevmişimdir d.günlerini. Özellikle sahibi bensem veya çok yakın bi arkadaşımsa.. Zira kendilerini hep bi fırsat olarak görmüşümdür, bir buluşma, muhabbet etme, güzel zaman geçirme, eğlenme fırsatı olarak. Küçükken, daha hayatıma "içmece" diye bi kavram girmeden de böyleydi bu, o kavram girdikten sonra da aynı şekilde devam etti bu hissim onlara karşı..


Konu nereden açıldı diye soranlarınız olursa eğer canlar, bu akşam pek sevgili Yankı'nın d.gününü kutlayacağız Küçük Beyoğlu'nda(incelemesi için bkz mistiklal.blogspot.com).. Mekanı son dönemde çok sevmiyor olsam da, yine tabii en elle tutulur yerlerden biri Beyoğlu'ndaki, bir de zaten kalabalık olduğumuzdan elimizde çok da farklı seçenekler yok ne yazık ki:)

Neyse, konuya dönecek olursak eğer, ben mesela d.günü programımı her seferinde taa ağustostan yapmaya başlarım, böyle de heyecanlıyımdır yani.. Ama hiç bir zaman da istediğim d.günü olmamıştır.. Taa ki geçen seneye kadar..

Evet belki sevgilim yoktu, evet belki hoşlandığım bir kız dahi yoktu o aralar(ki bunlar, özellikle sevgilinin olması, d.gününde olabilecek en güzel şeylerden biridir, bkz. esatın d.günü), ama bizim evde yaptığım d.günü hayatımın en güzel d.günü olabilirdi belki de.. Sebebi ne mi, bilmiyorum aslında, belki kafamın sürekli güzel olması ama sarhoş olmamam, belki insanların gecenin bi yarısı birbirlerini(beni de evet) havuza atmaları, belki de o kadar ayrı telden insanın bi şekilde anlaşmaları.. Bilmiyorum bunu ama, dediğim gibi, en iyisi oydu yani..

Bu sene de dilerim en az onun kadar iyi bi d.günü geçiririm. Hatta belki de olur da bi sevgilim olur falan kalan 3 ayda, daha da iyi geçer d.günüm, belli mi olur:)

Neyse, ben Yankı'nın d.günü için hazırlanmaya başlayacam şimdi, anca giderim, daha berbere falan da gidicem çünkü, yolum uzun:P:) Şimdiden ilk olarak bu blogdan kutlarım d.gününü onun çok çok, zaten akşam da güzel bi d.günü olacak onun için de, ben hissediyorum..

Haydi görüşürüz

Utku

2 yorum: