9 Kasım 2009 Pazartesi

Oh ne de güzel çaktık(okurken bi' bok dinlemeyin)

Bugün adı Shuffle olan grubumuzun 5 kişi olarak ilk konseri vardı hangarda. Çok heyecanlıydım aslında(heyecanlı derken, bu güzel birşey yani, kalp atışım dakikada 180'di gibi değil, aksine iyi hissediyordum kendimi). Ama sonra ne olduysa, böyle bir anda izleyicilerin(aralarında bu yazıyı okuyacak olanlar da vardır elbette, ama kusura bakmayın) mal mal oturması, bütün enerjimi aldı benden. Nasıl anlatsam, karşıya bakıyorsun, tepkisiz suratlar var, yani biraz böyle hareket edin, şarkılara eşlik edin, ne bileyim, birşey yapın.. Onların tepkisizliği, bende mutsuzluğa, o da konsantrasyon kaybına yol açtı. Onun dışında, vokal yaparken doğru düzgün kendimi duyamayıp bir-iki yerde üst üste çakmam daha da batırdı moralimi..

Herkes "iyiydiniz abi, güzeldi" falan da dese, yok ben hiç ama hiç tatmin olmadım bu konserden.. Gerçi sonra grup olarak düşününce daha başka sebepler de geldi aklımıza. Mesela, şeytan azapta, sex bomb, istanbul gibi, bundan önce defalarca çaldığımız parçaları çalmak(beggin de bunların arasında), artık bize ızdırap olmaya başladı sanırım.. Ve de karşıdakiler de sonuçta bugüne kadar çaldığımız insanlar oldukları için, onlar da artık bezmiş bir şekilde bakıyorlardı bize biz -mesela- şeytan azapta çalarken..

Can diyor ki, "abi bir bakıma iyi de oldu, artık doğru düzgün çalışır öyle çıkarız sahneye".. Doğru da diyor aslında, ama benim bu konserle ilgili ne güzel planlarım vardı..

Neyse, lafı fazla uzatmayayım, görüşürüz sonra..

Utku

1 yorum:

  1. ya bi de hatamız düşününce aslında şeytan azapta'yı filan çok çalmış sayılmayız teoride ama hep aynı kitleye aynı parçaları çalmak ana sorunumuz oldu. belki ileride her hafta aynı parçaları çalıcaz ama gelen seyirciler farklı olduğundan tepkiler de her seferinde farklı olacak ve biz bu kadar kolay sıkılmayacağız parçalardan.

    ve evet zamanında hatta lise 1de o kadar çok insan aa can sen iyi gitar çalıyorsun diyordu ki (o zaman gitar çalmaya başlayalı bi sene yeni dolmuştu) hakketen inanmaya başlamıştım evet ya ben iyi gitar çalıyorum diye, sonra bi gün bi bok çalamadığımı farkettim, ve o tökezleme işime gelmişti, onun üstüne hiç bi zaman iyi çaldığımı düşünemedim ve bu günlere geldik işte.

    benim için arada tökezlemek iyi oluyor, grup için de iyi olur umarım.

    öptüm şeker :P

    YanıtlaSil